pirmdiena, marts 21, 2011

PAGĀJUŠĀS BRĪVDIENAS

Pagājušās brīvdienas ir... pagājušas. Taču tās bija absolūti lieliskas, un es ļoti ceru, ka arī Tev ir patīkamas atmiņas un uzkrāta enerģija jaunai nedēļai!

Sestdien, kā ierasts, devos uz stalli, kur aizvadīju rosīgu darba dienu. Vakarā kopā ar V. devāmies pasēdēt mūsu iecienītajā Mojo, kur šoreiz valdīja mierīga noskaņa un publika bija tikpat patīkama, kā agrāk. Protams, ja neskaita puisi, kurš šķita salietojies tādas apreibinošās vielas, kādas zināmas tikai pasaules izcilākajiem filozofiem... Starpcitu, Mojo ir fantastiski gards zemeņu piena kokteilis, tik salds, biezs un - zemenīgs! Vakara gaitā izstrādājām plānu maija brīvdienām un atradām kompanjonu - tagad es tiešām nespēju sagaidīt šo fantastisko notikumu! Mums jau bija plāns doties uz Hamburgu, apskatīt turienes tirdziņus, papīra veikaliņus un daudzos kanālus... Taču daudz lieliskāku šo ceļojumu padarīs tas, ka dosimies īstenā roadtrip, pie tam manā mīļākajā ceļošanas kompānijā! I'm so excited!!! Simtiem kilometru, Queen un Labvēlīgais tips, ilgas sarunas, garas pastaigas pa neredzētām vietām, dzīves baudīšanas esence!

Bilde: laurenlemon
Svētdienas vienmēr ir dienas, ko pavadīt lēnām, izbaudot katru mirkli. Kafija, lēns rīts, pastaigas, ciemošanās pie radiem... Šī svētdiena nebija izņēmums. Mēs ar V. atklājām sev pasakainu vietu, kur doties saulainā dienā - Galerijas Rīga jumts! Šis iepirkšanās centrs jau ir kļuvis bēdīgi slavens ar dārgajām sarkankoka grīdām, ekskluzīvajām marmora sienām un nejēdzīgajiem veikaliem, taču tā jumts ir kaut kas lielisks, tieši tas, kas šai pilsētai trūka. Tas ir gana liels, lai pa to laiskās promenādēs dotos ģimenes, draugi, senas paziņas.. Kafija vai karstā šokolāde rokā, saule acīs un viegls vējš matos, pastaigājoties virs Rīgas jumtiem...


Izrādās, ka Rīgas jumti ir pārsteigumu pilni. Piemēram, ieraugot šo jumta stāvu, uzreiz aizsapņojos par to, cik pasakainu studiju tur varētu iekārtot... Gaišu, saulainu un tik tuvu debesīm...


Ideja izveidot slidotavu uz jumta ir absolūti ģeniāla. Man diemžēl nebija līdzi slidu un V. nav pierunājams uzkāpt uz ledus... Man gan ļoti pietrūkst laiskas slīdēšanas pa ledus virsmu, grimstot seklākās un dziļākās sarunās... Kā mēs ar tēti to mēdzām darīt pirms pāris gadiem... Tik ļoti gribētos to atkārtot, taču ziema nepielūdzami tuvojas beigām.

Visas bildes (ja nav citu norāžu) - (c) Pony&Smith

Kad saule tuvojās rietam, devāmies ciemos pie manas māsas, kur dzērām fantastiski gardu tēju, atvestu no Luksemburgas, ēdām māsas drauga ceptos brownies un runājām līdz istabā palika pavisam tumšs. Bet ar to vēl šī lieliskā diena nebija beigusies, jo atlika vēl doties pie V. vecākiem, kuru omulīgajā viesistabā arī noslēdzās šis perfektais weekends

Tik daudzveidīgas un bagātas, kaut katras brīvdienas būtu tādas! Taču - pavisam aizmirsu par to, ka man būtu jāzīmē, jākaligrāfē, jādizainē... Vismaz fotogrāfēt sanāca! Nu man ir jālabojas, jāņem rokā interesantā grāmata, ko V. atnesa no darba, un jāizglītojas, jo es gribu būt profesionāla grafiskā dizainere! 

Lai Tev iedvesmas pilna nedēļa, dārgais lasītāj. Un kā vienmēr, priecāšos, ja atstāsi kādu ziņu komentāros, lai zinu, kas un kāds Tu esi. 


2 komentāri:

  1. Salut!

    man ļoti patika tie mazi brūnie papīrīši - fait penser a papier d'Armenie - ar jauku smaržu ...

    AtbildētDzēst
  2. atgādina gan! Bet man tā smarža nemaz nešķiet tik jauka :D

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...