pirmdiena, marts 28, 2011

DIENAS IEDVESMA - KAS, KAM, KĀ LIETOT?

Kā jau būsi ievērojis, es (gandrīz) katru dienu priekš Tevis radu Dienas Iedvesmas postu. Domāju, ka ir pienācis laiks, Tevi iepazīstināt ar to tuvāk!

KAS?

Dienas Iedvesmai ir viens mērķis - atjaunot un stimulēt radošos spēkus. Vai atceries reizes, kad šķiet, ka esi izžuvis, iztukšots, izsīcis? Tieši šādos gadījumos nāk talkā Dienas Iedvesma - kā dzidrs un svaigs kristāla ūdens, tas veldzēs Tavas slāpes pēc iedvesmas.

KAM?

Man un Tev, viņiem un viņām, mums un jums - neliela deva iedvesmas atdzīvinās ik katra ikdienu! Tā vietā, lai dotos stundām ilgos, bezjēdzīgos klejojumos pa internetpasauli (tā izniekojot dārgo laiku, kuru Tu varētu pavadīt radošā rosībā), saņem koncentrētu Pony & Smith sarūpēto iedvesmas devu!

KĀ LIETOT?

Atver savu iecienītāko interneta pārlūkprogrammu, ievadi adreses lodziņā ponyandsmith.blogspot.com un - skat skat! - pamielo savas acis un sagurušo prātu ar ko skaistu, iedvesmojošu un radošu!

Un tagad atliek tikai ar prieku sagaidīt šīs dienas iedvesmu, kad drēgnais un pavisam ne-pavasarīgais laiks atkāpsies Tavas radošās guns priekšā!

Priekā,
O.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...