trešdiena, decembris 14, 2011

ĪSI PAR TO, KĀPĒC IR TIK SILTI AP SIRDI

Nu jā, tā jau ir, ka kādu laiku nav rakstīts blogā nekas BET vai tam nav burvīgi lielisks attaisnojums? Galu galā, ne jau katru dienu sanāk izveidot savu papīrlietu veikaliņu! Ilgi lolots, kopts un audzēts sapnis ir pabāzis galvu virs zemes un pieteicis sevi šajā pasaulē. Kas var būt lieliskāks? Nu varbūt vienīgi tas, ka

ŠO SESTDIEN, t. i. 17.decembrī PONY&SMITH PAPĪRLIETAS BŪS APSKATĀMAS UN NOPĒRKAMAS KALNCIEMA IELAS TIRDZIŅĀ!

Vai tas nav absolūti lieliski? Tā būs pilnīgi jauna pieredze kā mums, tā jums, dārgie potenciālie Pony&Smith cienītāji un pircēji. Tādēļ lūdzu, nepalaid garām, pieraksti plānotājā, telefonā, to-do listē un uz post-it lapiņām ap monitoru - 17.decembrī no 11:00 līdz 17:00 Kalnciema tirdziņš ar visu ko lielisku un skaistu, un jauku, ne tikai, bet arī mūsu papīrlietām un V. mammas satriecoši gardo piparkūku mīklu (tā tiešām ir ļoti ļoti garšīga, es pat teiktu - perfekta piparkūku mīkla). 

Un līdz sestdienai cerams varēsim pavēstīt vēl kādus labus jaunumus, bet to tad vēlāk :) Tad nu lūk - ejam tik uz priekšu, jo ir lieliska diena, lai piepildītu sapņus - kā šodien, tā ik dienu! (:

P.S. Visas mūsu papīrlietas ir apskatāmas un iegādājamas šeit!



1 komentārs:

  1. Bravo!
    Sapņi sāk piepildīties. Vai tas nav burvīgi?

    Lai Tev daudz radošu ideju!

    K.

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...