ceturtdiena, aprīlis 07, 2011

ENGLISH WEATHER

© Navid Baraty }

Pēc tam, kad ilgi ziemas mēneši pavadīti balta sniega ierakumos, pavasara štruntīgie laikapstākļi iegūst pavisam jaunu šarmu. Šorīt, braucot uz darbu, man laikam pirmo reizi dzīvē patika šis pelēkais, lietainais laiks, jo sen jau bija aizmirsts - kā tas ir. Kā tas ir, kad ārā savilkušies pelēki mākoņi, kā ir, kad neatlaidīgs smidzeklis sitas pret logiem, kā ir, kad visi pa ziemu uzkrātie netīrumi tiek aizskaloti.. Tas ir laiks, kad klausīties kaut ko tik saldsērīgu, kā Demienu Raisu, vērot monohromi pelēcīgo pasauli caur salijuša loga un tīrāmo slotiņu regulārajiem intervāliem.Un tajā pašā laikā iekšā sajusties tik silti, omulīgi un mazliet dziļdomīgi. Vai tā jūtas angļi?

© Navid Baraty - www | Behance | Twitter | Facebook }



















Always stays the same, nothing ever changes,
English summer rain seems to last for ages. 


Nekas tāds, ko patīkamāku nepadarītu Caffe Late un gremdēšanās patīkamās atmiņās... 

Skatoties uz šīm bildēm, kas uzņemtas Ņujorkā, Tokijā un Sanfrancisko, nez kāpēc sagribās Londonu. Sēdēt kādā no tās kafejnīcām un vērot steidzīgos, salijušos cilvēkus ārā, vai slēpties no lietus pie stacijas lielajiem vārtiem, vai varbūt tomēr sēdēt kādā Lake District kotedžā un vērot lietus pakšķēšanu uz lieveņa, zinot, ka drīz vien mākoņi pašķirsies, jo britu laikapstākļi ir tik mainīgi...

© Meadon }
Izskatās, ka Mother Britain mani atkal sauc pie sevis


Navid Baraty ir viens no tiem fotogrāfiem, kas ir paši savā gaitā iemācījušies foto mākslu un ieguvuši pasaules līmeņa atzinību. Viņa darbi ir publicēti kā National Geographic, tā citos ietekmīgos žurnālos un izstādēs. Viņa darbiem raksturīgs fantastisks pasaules skaistuma tvērums, interesantu detaļu izcelšana un vienkārša, bet izcila kompozīcija. Noteikti aplūko viņa portfolio, lai par to pārliecinātos pats un pie viena dotos nelielā pasaules apceļošanas piedzīvojumā.

2 komentāri:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...