pirmdiena, septembris 05, 2011

Droši vien iekārtot apburošu un interjera žurnālu uzmanības vērtu dzīvesvietu nav pārāk grūti, ja ir pieejamas plašas telpas ar sīkrūšu logiem no piecmetrīgajiem griestiem līdz parketa klātajai grīdai. Bet daudz interesantāk ir pavērot ko talantīgi cilvēki spēj izveidot no 40 kvadrātmetru vienistabas sērijveida dzīvoklīša. Par lielisku piemēru šoreiz kalpo šī 23 gadus vecā zviedru studente (omg, man ir 23, es nu jau esmu studente - hello mazvērtības sajūta?), kura savu pirmo dzīvokli nepilnu 9 mēnešu laikā ir padarījusi par paraugu vintage kiča stilā.


.5679

.5708

.5551

.5738

{ (daudz) vairāk bildes | blogs | via Designsponge }

4 komentāri:

  1. Nu- salīdzini.. Kādi Zviedrijā ir lietotu mantu veikali un tirdziņi.. Visu tur var atrast- šādā stilā

    AtbildētDzēst
  2. arī stipendijas tīri ciešamas... :)

    AtbildētDzēst
  3. Nu ja, tā gan ir - viens gan ir iekārtot dzīvokli šī vintage kiča stilā, otrs - uzturēt to tādā žurnāla vāku kārtībā dzīvojot ar kādu kopā un nepazaudējot dzīvīguma sajūtu savā mājvietā (vīna vakari, mājdzīvnieki, bērni, oduķeršanas sacensības u.c.)

    AtbildētDzēst
  4. Tā ir jā, bet, piemēram, minimālisma stilā iekārtotie mājokļi jau nu nemaz nešķiet tādi, kuros tiešām kāds dzīvo, savukārt skandināvu interjers man liekas ļoti mājīgs un apdzīvojams, un nav grūti iztēloties kādu dogiju, kas izlaidies uz koka grīdas vai draugu kompāniju, kas saskandina glāzes :) Bet galu galā interjers noteikti pakārtojas un pielāgojas dzīvesstilam

    Man šķiet, ka kādā jaukā dienā, kad līdzekļi atļaus, būs jādodas uz Zviedriju šopingā :))

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...